Mansikka-halloumisalaatti

Makea mansikka ja suolainen halloumijuusto toimivat erinomaisesti yhdessä! Niistä valmistuu kesäinen salaatti melko helposti ja nopeasti. Mansikka-halloumisalaatti sopii syötäväksi sellaisenaan tai vaikkapa uusien perunoiden ja sipuli-voikastikkeen kanssa. Mansikan ja sipulin löydät tilaltamme, muut tuotteet varmasti lähikaupastasi!

Kesäiseen salaattiin löydät sipulit ja mansikat tilaltamme.

Sipulin ja mansikan lisäksi tarvitset salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja ja halloumia.

Mansikka-halloumisalaatti (3:lle)
Salaattia (esim. jäävuorisalaatti)
Puolikas kurkku
250g kirsikkatomaattia
1 pkt halloumia
1-2 sipulin varret
Mansikkaa

Valmistus
1. Pese ja pilko salaatti, kurkku, kirsikkatomaatit ja sipulin varret. Sekoita ainekset keskenään.
2. Pilko halloumi ohuiksi viipaleiksi. Grillaa tai paista öljytyllä pannulla välillä käännellen.
4. Nostele halloumisiivut salaattipedille.
3. Viimeistele salaatti mansikoilla. Poista kannat ja pilko mansikat salaattiin.

Halloumisiivuja käännellään pannulla ja paistetaan kauniin ruskeaksi. Halutessassi voit pilkkoa halloumin pieniksi kuutioiksi.

Tarjoile mansikka-halloumisalaatti laakeassa astiassa – näin salaatti on paitsi herkullinen, myös kaunis tarjottava! Halutessasi voit lisätä salaatin päälle balsamiviinietikkaa. Nauti!

Lotta Lännentilalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *