Mansikka

Tilaa mansikat Mansikkapuhelimesta 044 995 5372 tai tilauslomakkella:

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Mansikkaa Oulun ja Raahen alueelle

Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun 40 kilometrin päässä sekä Oulusta että Raahesta. Lännentilalla viljellään tänä kesänä mansikkaa noin seitsemän hehtaarin alalla ja kaikki mansikka on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa. Tila tunnetaan laadustaan ja mansikan maku ja laatu ovat meille erityisen tärkeä asia. Peltomaamme soveltuvat erinomaisesti mansikan viljelyyn ja haluammekin tarjota nyt ja tulevaisuudessa mahdollisimman monille pohjoissuomalaisille makeita mansikoita. Toimitamme mansikoita myös runsaasti marketteihin Oulun ja Raahen alueella, mutta Lännentilan mansikoita löydät kaupoista laajasti ympäri Pohjois-Suomea. Sijainti ja ammattimainen viljely takaavat, että alueen ihmiset saavat päivittäin tuoretta mansikkaa!

Tilalta ja Oulun torilta tuoretta mansikkaa

Lännentilan mansikkaa saa kesäisin myös Oulun torilta ja suoraan tilalta, Lumijoelta.  Sekä torilta että tilalta voi tehdä myös ennakkotilauksia. Sinulle ilmoitetaan hyvissä ajoin, kun tilauksesi on noudettavissa – ja saat  huipputuoreet mansikat itsellesi. Tilalla mansikoita on myytävänä sesongin alettua päivittäin, joten saat mansikat heti halutessasi.

Tilallemme on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. Soita meille ja varaa mansikat, jotka voit noutaa Oulun torilta tai suoraan tilaltamme. Tilalla saat aistia aitoa maalaistunnelmaa!

Mansikkasadon kehittyminen tänä kesänä

Mansikkasato on Oulun alueella hieman viime vuotta myöhäisemmässä ja ensimmäisiä Lännentilan mansikoita päästään nauttimaan viimeistään heinäkuun puolivälin tienoilla. Pääsato tulee tänä vuonna vasta heinäkuun lopulla, joten mansikoita riittää pitkälle elokuulle. Mansikka on talvehtinut kelvollisesti, joten olemme toiveikkaita tulevan kesän suhteen. Sadon etenemistä voit seurata Facebook-sivuiltamme. Voit myös ennakkotilata kesän mansikat halutessasi jo nyt ja olemme sinuun yhteydessä, kun mansikkasesonki alkaa!

Etäisyyksiä tilaltamme:

  • Oulu 47 km
  • Raahe 45 km
  • Kempele 34 km
  • Liminka 17 km
  • Siikajoki 20 km

Lisätietoa ja mansikan myynti:
Joonas Karjula
044 995 5372

Lännentilan makeaa Polka-mansikkaa löydät Oulun ja Raahen alueen kaupoista ja laajasti ympäri Pohjois-Suomea