Mansikka

Tilaa Lännentilan makeat mansikat helposti netistä tai tekstarilla.

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Mansikkaa Oulun ja Raahen alueelle

Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä sekä Oulusta että Raahesta. Saat mansikkatilamme satoa useista Oulun alueen kaupoista sekä suoraan tilaltamme Lumijoelta ja Oulun torilta.

Haluamme tarjota sinulle mansikoita, joita voit maistella hymyssä suin! 

Tilalta ja Oulun torilta varmasti tuoretta mansikkaa

Siirrä mansikkahuolet sivuun ja varmista laatikon täydeltä makeita lähitilan mansikoita pakkaseen! Tee ennakkotilaus mansikoistasi nyt, niin saat varmasti hyvät ja tuoreet mansikat haluamallesi päivälle. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa tilauslomakkeella tai tekstarilla. Voit siis tilata mansikat haluamallesi päivälle tai viikolle. Valitsemasi aika ei ole sitova, vaan voit muuttaa sitä halutessasi myöhemmin. 

Voit hakea tilaamasi mansikat helposti Oulun torilta tai tilaltamme Lumijoelta. Tilallemme on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. Mansikkatilannettamme voit seurata Facebook– ja Instagram-sivuiltamme.

Sinulla on mahdollisuus saada mansikat myös suoraan pellolta kotikeittiöösi tomitettuna! Sinun tarvitsee ainoastaan tilata mansikat lomakkeella tai tekstarilla ja mansikat tuodaan sinulle valitsemanasi päivänä.

Varaa mansikat helposti tilauslomakkeella tai tekstiviestillä. Voit tilata mansikat myös puhelimitse: 044 995 5372. Saat varaamasi mansikat vain muutaman tunnin kuluttua niiden poiminnasta.

Tilaa Lännentilan mansikat helposti netistä tai tekstarilla.

Pidätämme oikeuden nouto- ja toimituspäivien muutoksiin sääolosuhteiden arvaamattomuuden takia.

Lännentilan mansikkatilan makeaa Polka-mansikaa saa Oulun alueen kaupoista ja Oulun torilta

MANSIKKATILAMME TARINAA

Pakastin nuorena poikana isäni marketista ostamia mansikoita, jotka oli tuotu kaukaa. Tuskailin tummien ja pehmeiden marjojen kanssa. Pakastaminen oli hidasta ja kannoille varaamaani astia täyttyi lähinnä huonoista mansikoista. Petyin kauniin punaista, isoa marjaa maistaessani.

Halusimme Lännentilalla muuttaa jättiläismäisten mansikkatilojen luoman käsityksen siitä, että mansikkalaatikossa saa olla mauttomia tai jopa pilaantuneita mansikoita. Niinpä ensimmäiset mansikantaimet istutettiin Lumijoelle, Lännentilalle vuonna 2011. Aloitimme Polkan viljelyn pienellä, reilun hehtaarin peltopalalla.

Ensimmäiset vuodet olivat viljelyn osalta oppivuosia. Mansikkasato menetettiin heikoimpina vuosina lähes kokonaan. Kuitenkin asiakkailta saamamme kannustavat sanat ja mansikoiden makua ihastelevat palautteet loivat uskoa. Ymmärsimme, että huippulaatuisille mansikoille on Oulun alueella aito tarve.

Vuonna 2016 tilamme isäntänä aloitti Klaus. Klaus pääsi toteuttamaan unelmaansa Lännentilasta kaikkien rakastamana kotitilana. Mansikka oli jo tuolloin tilallamme merkittävä tuote, mutta emme kyenneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Pinta-aloja päätettiin kasvattaa merkittävästi. 

Tänä kesänä saamme palvella asiakkaitamme reilun kymmenen hehtaarin tuoman mansikkasadon voimin ja olemmekin yksi Oulun alueen suurimmista mansikkatiloista. Valtaosa mansikasta on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa. Lisäksi viljelemme pienissä määrin varhaista, mehukasta Honeoyea.

Teemme aina kaikkemme tarjotaksemme sinulle laatikon täydeltä makeita, kauniita ja tuoreita mansikoita – mahtavia elämyksiä.

Tilaa Lännentilan mansikat tästä.