Mansikka

NÄHDÄÄN JÄLLEEN ENSI KESÄNÄ. KIITOS TEILLE!

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Mansikkaa Oulun ja Raahen alueelle

Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä sekä Oulusta että Raahesta. Tilamme mansikoita saa laajasti Oulun alueen kaupoista sekä suoraan tilaltamme Lumijoelta ja Oulun torilta. Haluamme tarjota mansikoita, joita voit maistella hymyssä suin! Maku ja mansikan moitteeton laatu on meille tärkeintä.

MANSIKKATILAMME TARINAA

Pakastin nuorena poikana isäni marketista ostamia mansikoita, jotka oli tuotu kaukaa. Tuskailin tummien ja pehmeiden marjojen kanssa. Pakastaminen oli hidasta ja kannoille varaamaani astia täyttyi lähinnä huonoista mansikoista. Petyin kauniin punaista, isoa marjaa maistaessani.

Halusimme Lännentilalla muuttaa jättiläismäisten mansikkatilojen luoman käsityksen siitä, että mansikkalaatikossa saa olla mauttomia tai jopa pilaantuneita mansikoita. Niinpä ensimmäiset mansikantaimet istutettiin Lumijoelle, Lännentilalle vuonna 2011. Aloitimme Polkan viljelyn pienellä, reilun hehtaarin peltopalalla.

Ensimmäiset vuodet olivat viljelyn osalta oppivuosia. Mansikkasato menetettiin heikoimpina vuosina lähes kokonaan. Asiakkailta saamamme kannustavat sanat ja mansikoiden makua ylistävät palautteet loivat uskoa. Ymmärsimme, että huippulaatuisille mansikoille on Oulun alueella aito tarve.

Vuonna 2016 tilamme isäntänä aloitti Klaus. Klaus pääsi toteuttamaan unelmaansa Lännentilasta kaikkien rakastamana kotitilana. Mansikka oli jo tuolloin tilallamme merkittävä tuote, mutta emme kyenneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Pinta-aloja päätettiin kasvattaa merkittävästi. 

Tänään saamme palvella asiakkaitamme seitsemän hehtaarin tuoman mansikkasadon voimin. Valtaosa mansikasta on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa. Lisäksi viljelemme varhaista, mehukasta Honeoyea.

Teemme valtavasti työtä tarjotaksemme asiakkaillemme laatikon täydeltä makeita, kauniita ja tuoreita mansikoita – mahtavia elämyksiä.

Polkaa, Lumijoelta lännentilan mansikkatilalta

Tilalta ja Oulun torilta tuoretta mansikkaa

Lännentilan mansikkaa saa kesäisin myös Oulun torilta ja suoraan tilalta, Lumijoelta. 

Voit tehdä ennakkotilauksen mansikoistasi ja ilmoitamme sinulle hyvissä ajoin, kun mansikkasi ovat noudettavissa. Tilalla mansikoita on myytävänä sesongin alettua päivittäin, joten saat mansikat mahdollisesti myös heti halutessasi.

Tilallemme on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. 

Soita meille tai täytä tilauslomake ja varaa mansikat, jotka voit noutaa tilaltamme tai Oulun torilta vain muutaman tunnin kuluessa niiden poiminnasta. Sinulla on myös mahdollisuus saada mansikat suoraan pellolta kotikeittiöösi toimitettuna! 

Tiedustele mansikkatilannettamme puhelimitse milloin vain. Tai tilaa mansikat helposti lomakkeella.

HUOM. Mansikkakesämme on ohi ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme. Toivottavasti tilamme mansikat toivat teille hyvän mielen!