Mansikka

Kiitos mansikkakesästä 2019. Nähdään jälleen ensi kesänä!

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Mansikkaa Oulun ja Raahen alueelle

Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä sekä Oulusta että Raahesta. Saat mansikkatilamme satoa useista Oulun alueen kaupoista sekä suoraan tilaltamme Lumijoelta ja Oulun torilta.

Haluamme tarjota sinulle mansikoita, joita voit maistella hymyssä suin! Mansikkakesämme on vuoden 2019 osalta päättynyt. Iso kiitos teille asiakkaille kuluneesta kesästä. Toivottavasti pakkasessa on nyt mansikkaa koko talven herkutteluihin! 🙂

Tilalta ja Oulun torilta varmasti tuoretta mansikkaa

Haluatko pakkaseen laatikon täydeltä makeita mansikoita? Meillä viljellään lähinnä Polka-mansikkaa, joka on pakastukseen ehdottomasti suosituin lajike. Tekemällä tilauksen mansikoistasi nyt, varmistat tuoreet ja lähellä tuotetut mansikat haluamallesi päivälle. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa tilauslomakkeella tai tekstarilla. Voit siis tilata mansikat haluamallesi päivälle tai viikolle. Valitsemasi aika ei ole sitova, vaan voit muuttaa sitä halutessasi myöhemmin. Meille on kaikki kaikessa se, että sinä saat mansikat, joihin voit olla todella tyytyväinen.

Voit hakea tilaamasi mansikat helposti Oulun torilta tai tilaltamme Lumijoelta. Tilallemme on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. Mansikkatilannettamme voit seurata Facebook– ja Instagram-sivuiltamme.

Sinulla on mahdollisuus saada mansikat myös suoraan pellolta kotikeittiöösi tomitettuna! Sinun tarvitsee ainoastaan tilata mansikat lomakkeella tai tekstarilla ja mansikat tuodaan sinulle valitsemanasi päivänä.

Varaa mansikat helposti tilauslomakkeella tai tekstiviestillä. Voit tilata mansikat myös puhelimitse: 044 995 5372. Saat varaamasi mansikat vain muutaman tunnin kuluttua niiden poiminnasta.

Tilaa Lännentilan mansikat helposti netistä tai tekstarilla.

Pidätämme oikeuden nouto- ja toimituspäivien muutoksiin sääolosuhteiden arvaamattomuuden takia.

MANSIKKATILAMME TARINAA

Ensimmäiset mansikantaimet istutettiin Lumijoelle, Lännentilalle vuonna 2011. Aloitimme Polkan viljelyn pienellä, reilun hehtaarin peltopalalla.

Ensimmäiset vuodet olivat viljelyn osalta oppivuosia. Mansikkasato menetettiin heikoimpina vuosina lähes kokonaan. Kuitenkin asiakkailta saamamme kannustavat sanat ja mansikoiden makua ihastelevat palautteet loivat uskoa. Ymmärsimme, että laadukkaalle, paikalliselle mansikalle on Oulun alueella aito tarve.

Vuonna 2016 tilamme isäntänä aloitti Klaus (kuvassa oikealla). Klaus pääsi toteuttamaan unelmaansa Lännentilasta kaikkien rakastamana kotitilana. Mansikka oli jo tuolloin tilallamme merkittävä tuote, mutta emme kyenneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Pinta-aloja päätettiin kasvattaa merkittävästi. 

Tänä kesänä saamme palvella asiakkaitamme reilun kymmenen hehtaarin tuoman mansikkasadon voimin ja olemmekin yksi Oulun alueen suurimmista mansikkatiloista. Valtaosa mansikasta on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa. Lisäksi viljelemme pienissä määrin varhaista, mehukasta Honeoyea.

Teemme aina kaikkemme tarjotaksemme sinulle laatikon täydeltä makeita, kauniita ja tuoreita mansikoita – mahtavia elämyksiä.

Tilaa Lännentilan mansikat tästä.