Mansikka

TILAA MANSIKAT MANSIKKAPUHELIMESTA TAI TILAUSLOMAKKEELLA TÄSTÄ:

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Mansikkaa Oulun ja Raahen alueelle

Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä sekä Oulusta että Raahesta. Tilallamme viljellään tänä kesänä mansikkaa reilun seitsemän hehtaarin alalla ja valtaosa mansikasta on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa.

Me haluamme tarjota mansikoita, joita voit maistella hymyssä suin! Maku ja mansikan moitteeton laatu on meille tärkeintä. Toimitamme mansikoita Oulun ja Raahen alueen kauppoihin, mutta mansikoitamme saa myös suoraan tilalta, Oulun torilta tai kotikeittiöön toimitettuna.

Toivottavasti saat nauttia mansikoistamme tulevana kesänä!

Mansikka Oulu, Oulun seudun mansikkatila

Tilalta ja Oulun torilta tuoretta mansikkaa

Lännentilan mansikkaa saa kesäisin myös Oulun torilta ja suoraan tilalta, Lumijoelta. Toimitamme mansikkaa myös suoraan kotikeittiöösi Oulun ja Raahen alueella. 

Voit tehdä ennakkotilauksen mansikoistasi ja ilmoitamme sinulle hyvissä ajoin, kun mansikkasi ovat noudettavissa. Tilalla mansikoita on myytävänä sesongin alettua päivittäin, joten saat mansikat mahdollisesti myös heti halutessasi.

Tilallemme on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. 

Soita meille tai täytä tilauslomake ja varaa mansikat, jotka voit noutaa tilaltamme tai Oulun torilta vain muutaman tunnin kuluessa niiden poiminnasta. Sinulla on myös mahdollisuus saada mansikat suoraan pellolta kotikeittiöösi toimitettuna!

Mikäli tarvitset mansikoita, soittele mansikkapuhelimeemme.

044 995 5372

Mansikkatilamme tarinaa

Ensimmäiset taimet istutettiin mansikkatilamme vuonna 2011 eli seitsemän vuotta sitten. Tuolloin aloitimme pienellä, reilun hehtaarin pinta-alalla ja lajikkeena oli Polka. Vuosi vuodelta olemme lisänneet pinta-aloja ja tänä kesänä mansikkaa on reilun seitsemän hehtaarin verran. 

Ensimmäiset vuodet olivat viljelyn osalta oppivuosia ja mansikkasato menetettiinkin heikoimpina vuosina lähes kokonaan. Oli vaikeaa löytää uutta intoa haastavien vuosien jälkeen, mutta asiakkailta saamamme kannustavat sanat ja mansikoiden makua ylistävät palautteet loivat uskoa. Ymmärsimme, että huippulaatuisille mansikoille on Oulun alueella aito tarve.

Vuonna 2016 tilamme isäntänä aloitti Klaus. Klaussilla oli unelma tehdä Lännentilasta pohjoissuomalaisten rakastama kotitila. Mansikka oli jo tuolloin tilallamme merkittävässä roolissa, mutta emme kyenneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin riittävässä määrin. Pinta-aloja päätettiin kasvattaa merkittävästi.

Tänä kesänä ja tulevaisuudessa mansikkatilamme haluaa tuoda sinun kesään hetkiä, jotka muistat mausta! Tilakokomme kasvaa vuosi vuodelta ja olemmekin jo yksi Pohjois-Suomen suurimmista mansikkatiloista. Toivottavasti saamme tarjota herkutteluhetkiä sinullekin tulevana kesänä.