Rina Karjula, Blogi, Lännentila

Tervetuloa blogiin!

Hei kaikki!

Maatilan elämä on kesäaikaan kiireistä ja sesongin edetessä sattuu ja tapahtuu paljon. Tänä kesänä haluamme tarjota teille mahdollisuuden kurkistaa kunnolla kulissien taakse ja ottaa teidät yhä vahvemmin osaksi toimintaa, jota teemme suurella intohimolla. Sen vuoksi syntyi tämä blogi, jota kirjoittelen.

Nimeni on Rina ja olen ollut Lännentilan touhuissa mukana jo viiden edellisen kesän ajan. Näiden kesien aikana olen viettänyt runsaasti aikaa sekä tilan touhuissa että torilla ja kaupoissa ihanien asiakkaidemme parissa. Tänä kesänä elämäntilanteeni on hieman erilainen, sillä aktiivisen työskentelyn sijaan saan hoitaa pientä pian kuuden kuukauden ikäistä poikaani maatilaympäristössä. Uusi elämäntilanne mahdollistaa sen, että oma työtahtini rauhoittuu ja aikaa jää enemmän tunnelmoinnille!

Postauksistani pääsette lukemaan ja näkemään, millaista elämä Lännentilalla on kesällä, kuumimman sesongin aikaan. Tämän blogin tarkoitus ei ole olla tylsä tiedotuskanava vaan enemminkin kesäisten tunnelmien, kuvien ja reseptien aitta. Toivottavasti viihdytte mukana!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.