Lännentilan kesässä – kurkkaus työtiimiimme

Tiesitkö, että tämän kesäsesongin ajan Lännentilalla työskennelleen ydintiimin keski-ikä on 21 vuotta? Teemme siis varsin nuorella tiimillä työtä sen eteen, että pohjoinen Suomi saisi lautaselleen laadukasta lähiruokaa. Tänä kesänä meillä viljeltiin mansikkaa, perunaa, hernettä, sipulia ja porkkanaa. Haluamme panostaa paitsi tuotteisiimme, myös kohtaamisiin asikkaidemme kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja saada aikaan hymyileviä suita!

Lännentilan kesä on sen tarjoamien töiden osalta monipuolinen. Tilallamme työskentelee suuri joukko mansikan- ja herneenpoimijoita, sipulin- ja porkkanannostajia sekä perunankuokkijoita. Myös tuotteiden pakkauspuolella riittää touhua. Myynti, markkinointi sekä kuljetus työllistävät merkittävän osan ydintiimistämme, johon kuuluville Lännentilan kesät ovat tuttuja varhaislapsuudesta asti.

Pinja ja Iida olivat monien muiden nuorten tavoin töissä Lännentilalla. Pinjan ja Iidan kesätyöjaksoon kuului asiakaspalvelun lisäksi muun muassa herneen poimintaa ja pakkausta.

Elias ja Erika olivat tilallamme töissä toista kesää. Elias ja Erika touhusivat päivät pitkälti tilamyymälässä ja -kahviossa.


Oonan hoiti kesän aikana poneja ja mahdollisti lapsia ilahduttavat poniajelut.

29- ja 26-vuotiaat veljekset Klaus ja Joonas ovat vetovastuussa tilallamme. Klaus on viljelijä, Joonas vastaa myynnistä. Veljekset iloitsevat kuluneesta kesäsesongista ja hienosta yhteistyöstä, jota he saivat tehdä yli 100 pohjoissuomalaisen ruokakaupan kanssa. Nämä kaupat mahdollistavat sen, että asiakkaamme saavat tuoreita kesäherkkuja päivittäin myös lähikaupoistaan! Kesäsesonki on nyt rauhoittunut. On aika hengähtää hetki – kohta alkaa tulevan kesän suunnittelu.

Lännentila työllisti tänä kesänä yhteensä yli 100 henkilöä. Hienolla porukalla on antoisaa tehdä töitä.

Kiitämme jokaista asikastamme lämpimästi kuluneesta kesästä. Nähdään jälleen ensi kesänä!

Lännentilan väki