Ketä Lännentilan kesäherkkujen takana on?

Lännentilan kesäsesonki on erittäin työntäyteistä aikaa. Jotta laadukkaan ruoan tuottaminen ja iloiset asiakaskokemukset onnistuvat kesästä toiseen, tulee työhön todella heittäytyä täydellä sydämellä. Tuotteidemme takana toimiikin kesästä toiseen varsin nuorekas huipputiimi, jolta ei sitoutumista maatilasykkeeseen puutu! Tässä postauksessa ajattelin kertoa teille, ketä keltaiseen joukkueeseemme kuuluu.

Perunankuokkijat sekä mansikan- ja herneenpoimijat

Perunankuokkijat sekä mansikan- ja herneenpoimijat ovat erittäin tärkeässä roolissa Lännentilan kesäsesongissa, sillä he korjaavat päivittäin satoamme asiakkaidemme herkuteltavaksi. Kuokkijoihin ja poimijoihin kuuluu sekä reippaita suomalaisia että ukrainalaisia.

Johan

Johan eli tuttavallisemmin Junni on hernetiimin vetäjä, joka huolehtii, että Pohjois-Suomessa riittää nautittavaksi päivittäin tuoreita ja maukkaita herneitä. Junnille tämä on toinen kesä hernetiimimme vetäjänä.

Paula

Paula mestaroi mansikkatiimiä ja vastaa päivittäin mansikoiden poiminnasta sekä pakkaamisesta. Paula tietää, millainen laatu ja mansikan kypsyys on maultaan parasta ja pyrkii pakkaamaan teille vain pellon parhaita mansikoita.

Eero

Eero on Lännentilan pitkäaikaisin työntekijä, sillä hän on työskennellyt tilalla jo yli 35 vuoden ajan. ”Erppe” hoitaa tilan töitä laidasta laitaan, eikä tilan hommissa ole enää ongelmia, joita hän ei olisi jo vuosien varrella ratkonut.

Lotta & Eerika ja Antto – Torikauppiaat

Lännentilan torikauppiaat huolehtivat maukkainta mahdollista lähiruokaa sekä aurinkoisia kohtaamisia oululaisille torikävijöille.  Näitä huipputyyppejä kannattaa käydä jututtamassa!

Erno

Erno eli tuttavallisemmin Erkka vastaa muun muassa Lännentilan ”kuokkatiimin” työskentelystä. Erno on myös tilamme yleismies Jantunen, joka pystyy hoitamaan mitä tahansa tehtäviä.

Joonas

Joonas vastaa tilamme myynnistä sekä markkinoinnista. Joonas on aktiivipelaaja kauppojen ja asiakkaidemme kanssa ja huolehtii, että Lännentila näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Klaus

Klaus on tilamme viljelijä sekä kapellimestari. Klaus huolehtii, että sato kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Klaus vastaa kokonaisuudesta, mutta antaa mielellään muille vastuuta.

Nämä keltapaidat ovat tilamme toiminnan ytimessä ja tekevät parhaansa, jotta sinä saisit nauttia pohjoisen kesäherkkuja tuoreena ja maukkaana.

-Rina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.