Varhaisperuna

KÄSIN NOSTETTUA JA HUOLELLA VALIKOITUA

Lännentilan käsin nostettu varhaisperuna

VARHAISPERUNAA ALLE VUOROKAUDESSA PELLOLTA PÖYTÄÄN

Haluamme tarjota sinulle tuoretta ja herkullista varhaisperunaa. Sitä aitoa ja alkuperäistä kotipellon perunaa.

Nostamme uudet perunat käsin ja valikoimme sinulle vain laadultaan parhaat perunat. Nostotapamme on erityisen hellävarainen ja huolellinen, millä takaamme erinomaisen varhaisperunan maun. Myös viljelymenetelmämme tähtää satojen maksimoimisen sijaan perunan parhaaseen makuun. Käsin nostetulla varhaisperunalla on tilallamme jo 30 vuoden historia.

Miksi kuokimme varhaisperunan käsin? Varhaisperuna on erittäin herkkä kolhiintumiselle ja perunan laatu ja maku kärsivät, mikäli peruna saa liian kovasti iskua. Pyrimme niin hellävaraiseen nostoon, että perunat eivät olisi kärsineet kolhuista lainkaan ennen kuin ne päätyvät asiakkaalle. Näin haluamme varmistaa, että saat parasta mahdollista perunaa lautasellesi kesäaikaan, jolloin peruna on kiistatta maukkaimmillaan.

VARHAISLAJIKKEINA SIIKLI, TIMO JA ANNABELLE

Päälajikkeitamme ovat Siikli ja Timo, perinteikkäät varhaisperunalajikkeet sekä Annabelle, uudempana lajikkeena.  Annabelle on poikkeuksellisen maukas herkkuperuna, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Kesäisin tilamme tuoretta varhaisperunaa on tarjolla hyvin laajasti Pohjois-Suomen kaupoissa. Kaikki varhaisperunamme tulevat suoraan pellolta kauppaan alle 24 tunnissa. Katso myyntipaikat tästä.

Katso videolta, mitä virheitä tulee välttää täydellisten varhaisperunoiden keittämisessä.käsin kuokittua varhaisperunaa

OULUN TORILTA TUOREET VARHAISPERUNAT JOKA PÄIVÄ

Tilamme perunoita saat kesäisin myös Oulun torilta, omalta myyntipisteeltämme. Torilta saat taatusti tuoreet perunat. Siellä sinua palvelevat tilan iloiset keltapaitaiset myyjät. Halutessasi voit myös noutaa varhaisperunat suoraan tilamyymälästämme Lumijoelta. Tervetuloa käymään tilallamme!