Varhaisperuna

KÄSIN NOSTETTUA JA HUOLELLA VALIKOITUA

Lännentilan käsin nostettu varhaisperuna

LÄNNENTILAN KULTAPERUNAT

Haluamme tarjota sinulle tuoretta ja herkullista varhaisperunaa. Sitä aitoa ja alkuperäistä kotipellon perunaa.

Nostamme kultaperunat käsin ja valikoimme sinulle vain parhaat perunat. Nostotapamme on erityisen hellävarainen ja huolellinen, millä takaamme erinomaisen varhaisperunan maun. Käsin nostetulla kultaperunalla on tilallamme jo 30 vuoden historia.

Miksi kuokimme varhaisperunan käsin? Varhaisperuna on erittäin herkkä kolhiintumiselle ja perunan laatu ja maku kärsivät, mikäli peruna saa liian kovasti kolhua. Pyrimme niin hellävaraiseen nostoon, että perunat eivät olisi kärsineet kolhuista lainkaan ennen kuin ne päätyvät asiakkaalle. Näin haluamme varmistaa, että sinä saat parasta mahdollista perunaa lautasellesi kesäaikaan, jolloin peruna on kiistatta maukkaimmillaan.

VARHAISLAJIKKEINA SIIKLI, TIMO JA ANNABELLE

Päälajikkeitamme ovat Siikli ja Timo, perinteikkäät varhaisperunalajikkeet. Tänä kesänä meiltä saa myös käsin kuokittua Annabelleä. Annabelle on poikkeuksellisen maukas herkkuperuna, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Kesäisin tilamme tuoretta varhaisperunaa on tarjolla laajasti Pohjois-Suomen kaupoissa. Kaikki varhaisperunamme tulevat suoraan pellolta kauppaan alle 24 tunnissa. Katso myyntipaikat tästä.

Katso videolta, mitä virheitä tulee välttää täydellisten varhaisperunoiden keittämisessä.käsin kuokittua varhaisperunaa

 

OULUN TORILTA TUOREET VARHAISPERUNAT JOKA PÄIVÄ

Tilamme perunoita saat kesäisin myös Oulun torilta, omalta myyntipisteeltämme. Torilta saat taatusti tuoreet perunat. Siellä sinua palvelevat tilan omat kasvatit. Halutessasi voit myös noutaa varhaisperunat suoraan pellolta tai tilamyymälästämme Lumijoelta.