Kotieläinpiha

Kotieläinpiha_oulu

KOTIELÄINPIHA JA MUUT AKTIVITEETIT

Nähdään jälleen kesällä 2022! Kotieläinpiha aukeaa kesä-heinäkuun taitteessa. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Lännentilan kotieläinpiha tarjoaa erinomaisen kohteen päiväretkeilylle Oulun seudulla. Lisäksi tilan päärakennuksessa, lähes 350 vuotta vanhassa savupirtissä on idyllinen kesäkahvila, johon kannattaa pistäytyä kauempaakin! Kahvilan pihamaalla laiduntavat lampaamme. Muut kotieläimet; kanat, ankat, kanit, possu sekä lehmä löytyvät maatilan keskipihalta. Poniajelulle pääset pihapiirin laitamilla kulkevalla peltotiellä. Tämä aktiviteetti on kotieläinpihan välittömässä läheisyydessä.

Lännenpirtin kahvila on oikea paikka sinulle, joka nautit rauhallisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä. Kahvilan paikoitukset on sijoitettu pitkälti tämän vanhan maalaispirtin pihamaalle. Kahvilassa tarjolla meillä tehtyjä laadukkaita ja herkullisia makeita ja suolaisia leivoksia.

Ennen kaikkea tilallemme kannattaa tulla nauttimaan kauniista maalaismaisemasta ja maatilan hyvästä tunnelmasta! 

Yhtenä aktiviteettinä Oulusta ja muualta lähiseuduilta saapuville on siis poniajelu, joka on kaikille ilmainen. Niin lapsilla kuin aikuisillakin on mahdollisuus päästä poniajelulle tullessaan vierailulle maatilallemme. Poniajelua järjestämme ponien jaksamisen mukaan, mutta pyrkimys järjestää ajeluja maanantaista lauantaihin kello 11-15. Sunnuntaisin ponit lepäävät, mutta lähietäisyydeltä niitä pääsee silloinkin ihastelemaan.

Kotieläinpihan ja kahvilan lisäksi pihapiirissä on myös muitakin pieniä aktiviteettejä, jotka liittyvät useimmiten maalaiselämään. Polkutraktoriradalla lapset pääsevät ajelemaan huippuluokan traktoreilla. Hiekkalaatikko ja keinut tarjoavat myös mukavaa ajanvietettä lapsille. Vierailulla pääset myös tutustumaan vanhanajan traktoriin, maatilamme historiaan sekä peruna-, sipuli- ja mansikkapeltoihin. Parasta on tietysti nauttia herkullinen pehmisannos, jonka saat kuorruttaa tilan omilla tuoreilla mansikoilla.

Kesällä 2022 maatilamme pihapiiristä löytyy myös 9 väylän minigolf-rata, jota saat tulla pelaamaan veloituksetta. Haluamme tarjota Oulun alueen ihmisille mukavia kesämuistoja ja toivottavasti tämä aktiviteetti on ilahduttamassa sinua. Mailat ja pallot voit noutaa kesäkahvilan kassalta. Nautinnollisia pelihetkiä ystävien ja perheen kanssa!

Lännenpirtin kahvila avoinna päivittäin kello 11-17. (Avajaispäivä tarkentuu lähemmin) Tervetuloa läheltä ja kaukaa kahvilareissulle Lumijoelle! 

Kesällä tilallamme järjestetään myös muutamia tapahtumapäiviä. Katso lisää täältä.

Lampaat_lännentila_kotieläinpiha