Kotieläinpiha

Kotieläinpiha_oulu

KOTIELÄINPIHA JA MUUT AKTIVITEETIT

Kotieläinpiha suljettu tältä kesältä. Kiitos kun kävitte! Nähdään jälleen kesällä 2024.

Lännentilan kotieläinpiha tarjoaa erinomaisen kohteen päiväretkeilylle Oulun seudulla. Lisäksi tilan päärakennuksessa, lähes 350 vuotta vanhassa savupirtissä on idyllinen kesäkahvila, johon kannattaa pistäytyä kauempaakin! Tilan pihamaalta löytyy kanoja, ankkoja, lampaita, kaneja sekä poneja.

Poniajelua ei enää tänä kesänä.

Lännenpirtin kahvila

Lännenpirtin kahvila on oikea paikka sinulle, joka nautit rauhallisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä. Kahvilan paikoitukset on sijoitettu pitkälti tämän vanhan maalaispirtin pihamaalle. Kahvilassa tarjolla meillä tehtyjä laadukkaita ja herkullisia makeita ja suolaisia leivoksia.

Ennen kaikkea tilallemme kannattaa tulla nauttimaan kauniista maalaismaisemasta ja maatilan hyvästä tunnelmasta! 

Tervetuloa läheltä ja kaukaa kesäkahvilaan Lumijoelle! 

Muut aktiviteetit

Kotieläinpihan ja kahvilan lisäksi pihapiirissä on myös muitakin pieniä aktiviteettejä, jotka liittyvät useimmiten maalaiselämään. Polkutraktoriradalla lapset pääsevät ajelemaan huippuluokan traktoreilla. Hiekkalaatikko tarjoaa myös mukavaa ajanvietettä lapsille.  Parasta on tietysti nauttia herkullinen pehmisannos, jonka saat kuorruttaa tilan omilla tuoreilla mansikoilla.

Maatilamme pihapiiristä löytyy myös 9 väylän minigolf-rata, jota saat tulla pelaamaan veloituksetta. Haluamme tarjota Oulun alueen ihmisille mukavia kesämuistoja ja toivottavasti tämä aktiviteetti on ilahduttamassa sinua. Mailat ja pallot voit noutaa kahvilan kassalta. Nautinnollisia pelihetkiä ystävien ja perheen kanssa!

Kesällä tilallamme järjestetään myös muutamia tapahtumapäiviä. Kesän 2023 tapahtumapäivät ilmoitamme myöhemmin.