Kotieläinpiha

Kotieläinpiha_oulu

KOTIELÄINPIHA JA MUUT AKTIVITEETIT

Nähdään pian! Kotieläinpiha aukeaa juhannukseksi to-la (23-25.6.) ja uudestaan jälleen 5.7. 

Lännentilan kotieläinpiha tarjoaa erinomaisen kohteen päiväretkeilylle Oulun seudulla. Lisäksi tilan päärakennuksessa, lähes 350 vuotta vanhassa savupirtissä on idyllinen kesäkahvila, johon kannattaa pistäytyä kauempaakin! Tilan pihamaalta löytyy kanoja, ankkoja, lampaita, kaneja sekä poneja. Poniajelulle pääset pihapiirin laitamilla kulkevalla peltotiellä. Tämä aktiviteetti on kotieläinpihan välittömässä läheisyydessä. Kotieläinpihalle vapaa pääsy!

Poniajelu on kaikille ilmainen. Kesän ensimmäiset poniajelut on ohjelmassa tiistaina 5.7. Niin lapsilla kuin aikuisillakin on mahdollisuus päästä poniajelulle tullessaan vierailulle maatilallemme. Poniajelua järjestämme ponien jaksamisen mukaan, mutta pyrkimys järjestää ajeluja maanantaista lauantaihin kello 11-15. Sunnuntaisin ponit lepäävät, mutta lähietäisyydeltä niitä pääsee silloinkin ihastelemaan.

Lännenpirtin kahvila

Lännenpirtin kahvila on oikea paikka sinulle, joka nautit rauhallisesta tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä. Kahvilan paikoitukset on sijoitettu pitkälti tämän vanhan maalaispirtin pihamaalle. Kahvilassa tarjolla meillä tehtyjä laadukkaita ja herkullisia makeita ja suolaisia leivoksia.

Ennen kaikkea tilallemme kannattaa tulla nauttimaan kauniista maalaismaisemasta ja maatilan hyvästä tunnelmasta! 

Lännenpirtin kahvila avoinna päivittäin kello 11-18. (Avoinna juhannuksena 23.-25.6. ja 5.7. – 6.8.) Tervetuloa läheltä ja kaukaa kahvilareissulle Lumijoelle! 

Muut aktiviteetit

Kotieläinpihan ja kahvilan lisäksi pihapiirissä on myös muitakin pieniä aktiviteettejä, jotka liittyvät useimmiten maalaiselämään. Polkutraktoriradalla lapset pääsevät ajelemaan huippuluokan traktoreilla. Hiekkalaatikko tarjoaa myös mukavaa ajanvietettä lapsille. Vierailulla pääset myös tutustumaan vanhanajan traktoriin, maatilamme historiaan sekä peruna-, sipuli- ja mansikkapeltoihin. Parasta on tietysti nauttia herkullinen pehmisannos, jonka saat kuorruttaa tilan omilla tuoreilla mansikoilla.

Kesällä 2022 maatilamme pihapiiristä löytyy myös 9 väylän minigolf-rata, jota saat tulla pelaamaan veloituksetta. Haluamme tarjota Oulun alueen ihmisille mukavia kesämuistoja ja toivottavasti tämä aktiviteetti on ilahduttamassa sinua. Mailat ja pallot voit noutaa kahvilan kassalta. Nautinnollisia pelihetkiä ystävien ja perheen kanssa!

Kesällä tilallamme järjestetään myös muutamia tapahtumapäiviä. Katso lisää täältä.