Mansikka

Lännentilan mansikat tilalta, Oulun alueen kaupoista sekä Oulun torilta

Lännen mansikkatilalta tuoreet mansikat Oulun seudulle

Mansikkaa viljellään Lännentilan pelloilla noin seitsemän hehtaarin alalla ja kaikki mansikka on lajikkeeltaan suomalaisten makeaa suosikkia, Polkaa. Lännentilan mansikkapellot sijaitsevat Lumijoelle, reilun 40 kilometrin päässä sekä Oulusta että Raahesta. Haluamme, että asiakkaat muistavat meidät laadusta. Peltomaamme soveltuvat erinomaisesti mansikan viljelyyn ja tulevaisuudessa pyrimme huolehtimaan mahdollisimman monille pohjoissuomalaisille makeat mansikat. Toimitamme mansikoita runsaasti marketeihin ympäri Pohjois-Suomea. Sijainti ja ammattimainen viljely takaavat, että alueen ihmiset saavat päivittäin tuoretta mansikkaa!

Mansikoitamme saa myös tilaltamme ja Oulun torilta

Lännentilan mansikkaa saa kesäisin myös Oulun torilta ja suoraan tilalta, Lumijoelta. Sekä torilta että tilalta voi tehdä myös ennakkotilauksia. Sinulle ilmoitetaan hyvissä ajoin, kun tilauksesi on noudettavissa. Tilalla mansikoita on myytävänä sesongin alettua päivittäin, mikäli marjaa riittää. Mansikkaterveisiä jaamme aktiivisesti Facebook-sivuillamme.

Lännentilalle on nopea ja helppo yhteys niin Oulusta kuin Raahestakin. Lumijoen keskustasta noin kuuden kilometrin päässä sijaitsee tilamyymälämme ja mansikkapeltomme, jonne löydät helposti opastekylttejä seuraamalla. Soita meille ja varaa mansikat, jotka voit noutaa Oulun torilta tai suoraan tilaltamme. Tilalla saat aistia aitoa maalaistunnelmaa!

Lisätietoa ja mansikan myynti:
Joonas Karjula
044 995 5372