Lännentila

Lännentilalta mansikkaa ja perunaa - Oulu, Raahe

Lännentilan mansikkaa, hernettä ja varhaisperunaa – Pohjoisen satoa

Lumijoella, Oulun kupeessa sijaitseva Lännentila on varhaisperunan ja mansikan viljelyyn erikoistunut maatila. Tuotannossamme on myös talviperunaa ja hernettä sekä pieniä määriä vaihtelevia erikoistuotteita.

Kesän sesonkituotteet mansikka, herne ja varhaisperuna ovat tarjolla kaikille pohjoissuomalaille

Kesäisin Lännentilan suurimmat viljelykset ovat mansikka, varhaisperuna ja herne. Tuoretta satoa on saatavilla etenkin Oulun ja Raahen alueella, mutta laajasti myös muualla Pohjois-Suomessa. Lähes kaikki mansikkamme on suomalaisten suosikkia, Polkaa. Kaikkien kesäsesongin tuotteiden säilyvyys on erittäin herkkä ja makuvirheet tulevat tuotteisiin hyvin nopeasti. Panostamme erityisen huolella tuotteidemme laatuun ja tuoreuteen, jotta alueemme ihmiset saisivat maistaa pohjoisen kesäherkut parhaimmillaan.

Satoa lähialueen tuottajilta

Olemme olleet Oulun torilla viimeisen viiden vuoden ajan. Pyrimme tuomaan torille lähiruokaa alueemme viljelijöiltä ja useilta viljelijöiltä tulevista tuotteista pyrimme rakentamaan valikoiman, jota voi kutsua rehellisesti pohjoisen sadoksi. Kesäisin Lännentilan tuoretta satoa on saatavilla niin alueemme kaupoissa kuin myös Oulun torilla ja tilallamme Lumijoella.

Pohjoisessa viljellään tulevaisuudessakin

Haluamme olla varmistamassa, että pohjoinen säilyy jatkossakin elinvoimaisena viljelyalueena, josta viljelijöillä on mahdollisuus saada elantonsa ja kuluttajilla jokapäiväiset, sadon mukaiset tuoreet tuotteet pöytiinsä. Omien tuotteiden lisäksi välitämme myös muutamien alueemme viljelijöiden tuotteita kauppoihin.

Toimintamme taustalla ovat pitkä viljelykokemuksemme sekä hyvät suhteemme vähittäiskauppoihin. Meille on kunnia-asia kehittää pohjoisen viljelijöiden yhteistyötä ja pohjoisen sadon asemaa.

lännentilan toiminnan kulmakivet

tuoreus

Panostamme voimakkaasti tuotteidemme tuoreuteen ja toimitamme lähtökohtaisesti kaikki tuotteemme alle vuorokaudessa pellolta myymälään.

laatu

Haluamme tarjota vain parasta laatua ja kaikilla tuotteillamme on 100-prosenttinen laatutakuu.

Hyvitämme virheelliset tuotteet asiakkaalle.

Lännentilan käsin nostettu varhaisperuna on huolellisesti käsin valikoitua ja nosto tapahtuu erityisen hellävaraisesti, jotta varhaisperunan herkkä kuori ei vaurioidu.

maku

Viljelytoimenpiteemme tähtäävät huippu makuelämykseen. Olemme valikoineet pohjoisen oloihin parhaat lajikkeet, jotta tuotteemme olisivat herkullisia.

Poimimme mansikat kypsinä, emmekä varastoi niitä kauaa, jotta niiden maku olisi parasta.

Lännetilan herneet poimitaan maukkaimmassa kypsyysasteessa, jotta asiakas saisi maistaa herneen makeuden.

Lännentilan varhaisperunat nostetaan maukkaimassa koossaan, sillä liian isoksi kasvaneet varhaisperunat alkavat menettää makuaan.

asiakaspalvelu

Hoidamme päivittäin myymälätiskit ja näin varmistamme, että asiakkaillemme on tarjolla vain huippulaadukkaita tuotteita. Haluamme olla teidän mahtava maatila!

Järjestämme kesällä myös runsaasti mansikka ja hernemaistatuksia ja tuote-esittelyitä kaupoissa. Tule maistamaan Lännentilan tuotteita! Maistatuksista kerromme hyvissä ajoin Facebook-sivuillamme.