Lännentila

Lännentilalta mansikkaa ja perunaa - Oulu, Raahe

Lännentila tarjoaa asiakaselämyksiä pohjoisen sadon parissa

Lumijoella, Oulun kupeessa sijaitsevalla maatilalla keskitytään asiakaselämyksiin. Lännentilan tekeminen tähtää asiakkaan odotusten ylittämiseen ja mahtavien kokemusten aikaansaamiseen. Tilalla on erikoistuttu varhaisperunan ja mansikan viljelyyn, joiden lisäksi tuotannossa on myös talviperunaa ja hernettä sekä pieniä määriä vaihtelevia erikoistuotteita.

Painopisteenä kesäsesonki ja sen parhaat maut – Mansikkaa, hernettä ja varhaisperunaa kaikille pohjoissuomalaille

Kesäisin Lännentilan suurimmat viljelykset ovat mansikka, varhaisperuna ja herne. Tuoretta satoa on saatavilla etenkin Oulun ja Raahen alueella, mutta laajasti myös muualla Pohjois-Suomessa. Lähes kaikki mansikkamme on suomalaisten suosikkia, Polkaa. Tuotteissamme maistuu taatusti tuoreus, sillä toimitamme kaikki tuotteemme alle vuorokaudessa pellolta myymälään. Haluamme, että alueemme ihmiset saisivat maistaa pohjoisen kesäherkut parhaimmillaan.

Satoa lähialueen tuottajilta

Omien tuotteidemme lisäksi tuomme myös muiden alueemme viljelijöiden tuotteita niin kauppoihin, kuin myyntipisteellemme Oulun torille. Pyrimme toiminnallamme vahvistamaan pohjoisen sadon asemaa kaupoissa ja asiakkaiden mielissä.  Kesäsesongin tuoretuotteet ovat säilyvyydeltään erityisen herkkiä, joten on parasta suosia paikallista!

Toimintamme taustalla ovat pitkä viljelykokemuksemme sekä hyvät suhteemme vähittäiskauppoihin. Meille on kunnia-asia kehittää pohjoisen viljelijöiden yhteistyötä ja pohjoisen sadon asemaa.

lännentilan toiminnan kulmakivet

tuoreus

Panostamme voimakkaasti tuotteidemme tuoreuteen ja toimitamme lähtökohtaisesti kaikki tuotteemme alle vuorokaudessa pellolta myymälään.

laatu

Haluamme tarjota vain parasta laatua ja kaikilla tuotteillamme on 100-prosenttinen laatutakuu.

Hyvitämme virheelliset tuotteet asiakkaalle.

Lännentilan käsin nostettu varhaisperuna on huolellisesti käsin valikoitua ja nosto tapahtuu erityisen hellävaraisesti, jotta varhaisperunan herkkä kuori ei vaurioidu.

maku

Viljelytoimenpiteemme tähtäävät huippu makuelämykseen. Olemme valikoineet pohjoisen oloihin parhaat lajikkeet, jotta tuotteemme olisivat herkullisia.

Poimimme mansikat kypsinä, emmekä varastoi niitä kauaa, jotta niiden maku olisi parasta.

Lännetilan herneet poimitaan maukkaimmassa kypsyysasteessa, jotta asiakas saisi maistaa herneen makeuden.

Lännentilan varhaisperunat nostetaan maukkaimassa koossaan, sillä liian isoksi kasvaneet varhaisperunat alkavat menettää makuaan.

asiakaspalvelu

Hoidamme päivittäin myymälätiskit ja näin varmistamme, että asiakkaillemme on tarjolla vain huippulaadukkaita tuotteita. Haluamme olla teidän mahtava maatila!

Järjestämme kesällä myös runsaasti mansikka ja hernemaistatuksia ja tuote-esittelyitä kaupoissa. Tule maistamaan Lännentilan tuotteita! Maistatuksista kerromme hyvissä ajoin Facebook-sivuillamme.